In April, Tilburg.com wrote an article about TIME Tilburg!

Tilburgse studenten helpen bedrijven door heel het land met internationaal marktonderzoek

apr 9, 2021

Heb jij een bedrijf gevestigd in Tilburg (of elders in het land), heb je internationale ambities en wil je professioneel marktonderzoek laten doen? Dan weet je wellicht dat dit vrij kostbaar kan zijn. Wij hebben een tip voor deze bedrijven. The International Marketing Expedition (TIME) helpt Nederlandse bedrijven met het bereiken van internationale groei door een op maat gemaakt onderzoek te doen. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door masterstudenten van de Universiteit van Tilburg. En dat tegen kostprijs. Benieuwd? Lees dan snel verder. 

Het op maat gemaakte onderzoek wordt binnen TIME uitgevoerd door een groep geselecteerde studenten ondersteund door professoren van de Universiteit van Tilburg. Dit om de academische kwaliteit te waarborgen. Op deze manier kunnen studenten hun kennis in de praktijk uitvoeren en doen ze de nodige ervaring op in het doen van marktonderzoek. Inmiddels hebben verschillende bedrijven de opdracht aan TIME gegeven om internationaal marktonderzoek te doen, variërend van multinationals tot MKB.

Onderzoek voor jouw bedrijf

Het marktonderzoek dat wordt uitgevoerd door TIME bestaat uit ruim drie maanden deskresearch en vier weken fieldresearch op locatie. Doordat TIME geen winstoogmerk heet, wordt het onderzoek tegen kostprijs uitgevoerd. Daarbij zijn ze flexibel in het aanbod en de manier waarop ze te werk gaan.

Dit jaar reist TIME in november af naar Spanje en Portugal om rond de omgeving van Madrid, Barcelona en Porto de marktmogelijkheden te verkennen. Deze keuze is gebaseerd op de verwachte marktgroei en innovatie in deze steden. Daarnaast hebben deze steden een belangrijke positie binnen de Europese handelseconomie en een grote variatie in kansrijke sectoren.

Heb jij als bedrijf internationale groeiambities en wil je professioneel marktonderzoek laten doen? Check dan de website van TIME of stuur vrijblijvend een e-mail naar info@time-tilburg.nl.

Consultants gezocht

In samenwerking met studievereniging Asset | Marketing en de Universiteit van Tilburg voert TIME in november internationaal onderzoek uit in Spanje en Portugal. Jij kan je als student aanmelden voor de functie als consultant. Zo maak je kennis met buitenlandse bedrijfsculturen, doe je waardevolle professionele ervaring op en geniet je van de reis van je leven.

Klinkt dit als een plan? Solliciteer dan nu voor een consultant functie door je CV en motivatiebrief te sturen naar info@time-tilburg.nl.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit mooie project van The International Marketing Expedition? Bekijk dan snel de website voor meer informatie. Check ook vooral onderstaande beelden om alvast een impressie te krijgen.