In deze tweede blog nemen we de week van Serge Caljouw onder de loep. Ik ben een trotse Zeeuw van 24 jaar oud. Voordat ik aan mijn master Marketing Management begon heb ik Commerciële Economie gestudeerd op de Hogeschool Zeeland. Hierna ben ik anderhalf jaar aan het werk gegaan bij Tempo-Team als intercedent. Echter wilde ik graag weer studeren en zo ben ik dan ook bij Tilburg University terecht gekomen. Hier ben ik driekwart jaar geleden gestart met de pre-master Marketing Management. Tijdens deze pre-master was ik ontzettend druk en had ik geen tijd voor nevenactiviteiten. Deze druk viel eigenlijk compleet weg tijdens mijn master. Na wat oriëntatie en een goed gesprek op de kamers bij Asset Marketing was het voor mij duidelijk: TIME is voor mij the place to be. Inmiddels zit ik bij TIME in de commissie, waarbij ik als Student Counsellor er alles aan zal doen om de onderzoekers zo goed mogelijk te helpen en begeleiden. Gedurende de komende periode buig ik me ook over het verloop van het acquisitieproces. Zo ben ik momenteel bezig met het maken van een belschema om de acquisitie periode zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voor mij is TIME enorm goed te combineren met mijn studie en mijn sociale leven, en heb ik dankzij TIME al van redelijk wat leuke feestjes kunnen meegenieten en aan erg toffe workshops kunnen deelnemen! TIME is een enorm gaaf project wat niet alleen mijn CV een enorme boost geeft maar er ook voor zal zorgen dat ik mijn studie periode af kan sluiten met een hechte groep vrienden. Naast alle ervaring die ik tijdens dit project op doe, hoop ik van TIME ook te leren hoe ik een internationaal onderzoek kan opzetten en begeleiden. Wil je weten wat TIME voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op via info@time-tilburg.nl