Vandaag, de week van Giuli van Berkel! Ik zal mezelf even voorstellen; ik ben een echte Tilburger van 24 jaar. Ik heb Psychologie gestudeerd en ik ben nu bezig met de master Marketing Management. Ik ben altijd al actief geweest bij de studievereniging Complex en door de prettige ervaringen die ik daar heb opgedaan, wilde ik ook graag bij Asset | Marketing actief lid worden. Zo ben ik dan ook bij Asset | Marketing gekomen.

Doordat ik een semester in Milaan heb gewoond, sprak TIME mij direct aan! TIME geeft mij dan ook de mogelijkheid om mijn buitenlandervaring te gebruiken en verder te ontwikkelen. Ik heb gekozen voor de functie als Chairman, omdat deze functie mij met drie mannen in de commissie het meest aansprak.

Op dit moment zijn we druk bezig met het werven van consultants en bedrijven. Ook zit ik nu midden in mijn tentamen periode wat het combineren met TIME wel wat lastiger maakt, maar gelukkig zitten we allemaal in hetzelfde schuitje en kunnen we het prima combineren. Ik hoop dat ik op het gebied van samenwerken, plannen, organiseren en acquisitie erg veel tijdens TIME 2018 kan leren! Wil je meer weten over TIME? Neem dan gerust contact met mij op via info@time-tilburg.nl