De week van Sandra van den Berg – Consultant

Deze week is het mijn beurt om mijzelf voor te stellen als consultant voor TIME. Mijn naam is Sandra van den Berg, 26 jaar oud en sinds een paar maanden woonachtig in Tilburg. Vorig jaar heb ik mijn bachelor Small Business and Retail Management afgerond waarna ik afgelopen september ben gestart met een pre-master op Tilburg University. Aansluitend aan deze pre-master ben ik begin dit jaar gestart met de master Marketing Management. Ik heb voor deze master gekozen omdat ik mijzelf graag verder wil ontwikkelen op het gebied van marketing. Binnen marketing spreken vooral consumentengedrag en brand management mij aan. Ik vind het bijvoorbeeld zeer interessant om te zien hoe je met een merk kan inspelen op de behoeften van verschillende klanten.

Naast de master werk ik in mijn vrije uren bij de Kiosk op station Tilburg, waar ik met liefde een kopje koffie zet of een lekkere koek voor je bak. Om ook wat meer vakgerelateerd bezig te zijn, heb ik mij een aantal maanden geleden aangemeld bij de studievereniging Asset | Marketing. Ik ben begonnen als lid van het campus team waar ik samen met de andere leden promoties voor de vereniging heb uitgevoerd. Op een gegeven moment kwam ik in aanraking met TIME, waarnaar ik al snel ben overgestapt. TIME sprak mij vooral aan op het internationale aspect en het ontwikkelen van skills zoals (telefonische) acquisitie en uiteraard het schrijven van een onderzoeksrapport.

Op dit moment zijn we volop bezig met de acquisitiefase. Twee dagen per week bellen we met bedrijven om hun interesse te wekken voor ons project in Indonesië. Toen ik net begon met bellen kon dit soms nog erg spannend zijn, maar oefening baart kunst! Vooral het luisteren naar mijn collega’s en de tips die ik van hun krijg helpen goed. Je merkt ook dat de groep steeds hechter wordt naarmate het project vordert. Als er weer een afspraak geregeld is of contract wordt ondertekend, is iedereen ontzettend blij.

De komende tijd zal de acquisitiefase nog even doorgaan. Voor mij persoonlijk is het daarbij belangrijk om een goede planning aan te houden omdat de tentamens voor mijn master er ook aan komen. Ik heb er echter alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen en dat het een mooi jaar gaat worden voor TIME.

Wil je na het lezen van mijn verhaal meer te weten komen over TIME, Indonesië of ben je benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur me dan gerust een uitnodiging en bericht via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/srhmvandenberg/