Internationaal Onderzoeksproject Indonesië 2018

Overweegt u om uw bedrijfsactiviteiten internationaal uit te breiden? Wij onderzoeken graag de mogelijkheden en voorzien u van een passend advies.

Even voorstellen
TIME (The International Marketing Expedition) is een studie organisatie vanuit Tilburg University. TIME voert al bijna 30 jaar lang ieder jaar internationaal marktonderzoek uit voor Nederlandse bedrijven die geïnteresseerd zijn in het vergroten van internationale bedrijfsactiviteiten. Elk jaar bepaalt de TIME commissie op basis van vooronderzoek naar wereldwijde economische ontwikkelingen wat de nieuwe bestemming wordt. Het onderzoekstraject bestaat uit drie maanden vooronderzoek en vier weken veldonderzoek op locatie.

Waarom Indonesië?
Dit jaar reist TIME af naar Indonesië, het land met de grootste economie van Zuidoost Azië. Met een jaarlijkse groei van 5-6% van het GDP wordt Indonesië genoemd als een gepaste kandidaat om te worden opgenomen in de BRIC landen. Sinds 2011 is de overheid gestart met 'The Masterplan for Acceleration and Expansion of Indonesia's Economic Development'​, waarmee het land in 2025 deel uit willen maken van de G7.

Waarom TIME?
Het onderzoek wordt uitgevoerd door getalenteerde masterstudenten die affiniteit hebben met marketing en economie. Tijdens het onderzoekstraject worden zij ondersteund door de Raad van Advies, bestaande uit professoren van het Department of Marketing van Tilburg University, oud TIME-deelnemers en professionals uit het werkveld. Het raadgevend orgaan waarborgt de academische kwaliteit van de onderzoeken en draagt daarnaast bij aan de praktische relevantie van het advies aan de opdrachtgevers. Doordat TIME geen winstoogmerk heeft, wordt het onderzoek tegen kostprijs uitgevoerd. Door de flexibele werkwijze is TIME daarnaast in staat om op maat gemaakt onderzoek uit te voeren binnen veel verschillende sectoren. Er is jaarlijks plaats voor 10 bedrijven om deel te nemen aan het onderzoeksproject.

 Geert-Jan van der Zon | Horticoop B.V.:
"TIME geeft een inspirerende kijk op de markt die breekt met onze eigen tunnelvisie".

Benieuwd wat TIME voor uw bedrijf kan betekenen? Vul onderstaand het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contactformulier

*verplichte velden

Naam*
Bedrijf*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Copyright © Time Tilburg. All rights reserved.Created by LR Internet